10 Mayıs 2012 Perşembe

Cehennem Taşı - Elle Jasper


Kitaba başladığımda aklıma gelen ilk şey fantastik romanları özlediğim oldu. Bu sıralar kendimi daha gerçekçi kitaplara vermiş olsam da, demek ki aralara fantastik de katmalıymışım.

Alacakaranlık ve Vampir Akademisi'nin karışımı gibiydi. Hatta bu karışıma Vampir Günlükleri'ni bile ekleyebiliriz. Fark kızımızın melek olmamasıydı. Temiz kalpli, cahil vs. değildi. Her yere girip çıkmış, kötüyü de iyiyi de biliyordu.

Konu olarak ise klasik vampir romanıydı.

Sıkılmadan okudum, gayet akıcıydı. Vaktim daha bol olsaydı bir günde bitebilecek kitaplardandı.

Sonuna bakarsak, devamı da gelecek gibi... Ama daha çıkmamış ikinci kitabı...

Arka Kapak


Geceden Korkmamızın Bir Nedeni Var...

Savannah'nın en alışılmadık dövme sanatçısı, Riley Poe için yeraltı dünyası bir hayli tanıdık. Çünkü her gün o uçurumun tam kenarında yaşıyor ve çalışıyor. Şimdi ise neredeyse aşağı atlamak üzere.

Riley, erkek kardeşi yüzlerce yıllık günahkâr bir vampir tarikatı tarafından ele geçirildiğinde gölgeler ve kandan bir dünya ile orada var olanları keşfeder.

İşbirlikçisi ise Eli Dupre adında yakışıklı bir vampirdir. Eli Riley'nin güzelliğinden de en az onun eşsiz kanı kadar etkilenmiştir. Daha da kötüsü Riley'nin kanını çekici bulan sadece Eli değil, başkaları da var.

Riley, erkek kardeşini mutlak ölümsüzlükten kurtarmak için hayal bile edemeyeceği tehlikelerle, kana susamış acımasız düşmanlarla, sonu gelmeyen ve karşısına çıkan herşeyi silip süperen şeytani bir açlıkla yüzleşmek zorunda.

Etiketler: , , , ,

4 Yorum:

saat: 10 Mayıs 2012 10:54 , Blogger Kitap Eylemi dedi ki...

bu ara ben de vampir okumadım hiç ama okuma hızım düştüğünden ivme kazansın diye çerezlerden yiyorum:)

 
saat: 10 Mayıs 2012 11:36 , Blogger Ely / 엘리프 dedi ki...

Evet, kesinlikle. Hız düşünce çerezler çok iyi gidiyor. :)

 
saat: 11 Mayıs 2012 07:37 , Blogger Unknown dedi ki...

Kapağı çok ilgimi çekiyordu. Aslında almayı düşünüyordum. iyiki de almamışım. Bir Alacakaranlık ve VA tarzı romanlardan çok sıkıldım :)B İyi ki de okudum :) Çok teşekkür ederim. Sen olmasaydın memnun olmayacağım bir kitap alışverişi yapabilirdim :D

 
saat: 11 Mayıs 2012 09:15 , Blogger Ely / 엘리프 dedi ki...

Yararlı olabildiysem ne mutlu bana... :) Yukarı da eklemeyi unutmuşum sanırım bir farkı da karakterlerin lise veya üniversite çağındaki gençler olmamalarıydı. Kız 27-28 yaşlarındaydı. ;) Ama sonuçta klasik vampir romanıydı. Ne kadar değiştirsende yine aynı...

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa